Grafisk identitet

Den grafiska identiteten hos företag eller organisationer speglar varumärkets personlighet. Vår uppgift är att översätta den personligheten i visuell form som tilltalar våra kunder målgrupper, med utgångspunkt i samtidens referenser. Resultatet blir tydlighet i alla kontaktytor som organisationen har, från försäljning och kundstöd till employer branding.

Vi tar alltid en strategisk utgångspunkt när vi jobbar fram en ny grafisk identitet. Vårt mål är alltid att varumärket ska manifesteras tydligt och på så vis lyfta både våra kunder affär och göra erbjudanden tydligare för målgrupperna.

Vårt arbetssätt

Under projektets gång arbetar vi i workshop form, och har regelbundna designvisningar för att säkerställa att det kreativa arbetet håller rätt kurs. Läs gärna vår artikel där vi berättar hur våra workshops går till.

Kate i korthet

  • Kate startades 2009 av Jenny Gemzell och Åsa Widén.
  • Vi är en strategisk design- och contentbyrå. Vi hjälper våra kunder att arbeta strategiskt med design och innehåll i alla kanaler.
  • Vi har kollektivavtal.
  • Vi finns i Stockholm och Halmstad. Kontakta oss gärna!

Våra tjänster

Våra tjänster spänner över strategi, design och produktion. Det betyder att vi finns med våra kunder under hela resan i ett projekt, eller gör punktinsatser.

Filtrera: