Utbildning

Utbildning är en viktig del i överlämningen till kunden i slutskedet av ett projekt. Det kan handla om utbildning i att publicera innehåll på en ny webbplats eller att använda nya tidningsmallar. Men vi skräddarsyr också kurser i sådant som sökmotoroptimering SEO, webbredaktörens arbete och tidningslayout.

Utbildning i WordPress.
Lena Blomqvist och Christina Åhlund från Transportarbetaren utbildas i sin nya webb av Kates digitala designer Louise Josborg.

Våra skräddarsydda utbildningar och workshops hålls antingen på vårt kontor vid Odenplan i Stockholm eller ute hos kunden. Om vi håller till på vårt kontor finns plats för grupper på upp till 10 deltagare. Vi ser alltid till att sammanställa utbildningsmaterial eller manualer som deltagarna kan ha nytta av efter utbildningen.

Törstar du efter kunskap redan nu? På vår blogg Kate <3 hittar du bland mycket annat artiklar om våra expertområden – design och redaktionellt innehåll. Här hittar du några exempel:

SEO ABC – Del 1: Intro till sökmotoroptimering

SEO ABC – Del 2: Så funkar en sökmotor

SEO ABC – Del 3: Kom igång med SEO

UX ABC – Del 1: Vad är ux-design?

UX ABC – Del 2: Grafisk design och ux-design

Kate i korthet

  • Kate startades 2009 av Jenny Gemzell och Åsa Widén.
  • Vi är en strategisk design- och contentbyrå. Vi hjälper våra kunder att arbeta strategiskt med design och innehåll i alla kanaler.
  • Vi har kollektivavtal.
  • Vi finns i Stockholm och Halmstad. Kontakta oss gärna!

Våra tjänster

Våra tjänster spänner över strategi, design och produktion. Det betyder att vi finns med våra kunder under hela resan i ett projekt, eller gör punktinsatser.

Filtrera: