Innehållsproduktion

Vi producerar innehåll och design som får era kanaler att lyfta. Kate tar hand om hela produktionskedjan, eller stöttar er i den del av produktionen där vår kompetens behövs.

Text

Vi levererar en smidig innehållsplanering och textproduktion. Vi skriver, redigerar och publicerar text för magasin, webb, blogg, nyhetsbrev eller sociala medier. Vi har koll på hur en story ska skrivas och paketeras, oavsett kanal, för att nå fram till målgruppen.

Design

Hög kreativ nivå, trygghet, kvalitet och smidiga produktionscykler är utgångspunkterna i vårt arbete med löpande design. Foto, illustration, korrektur, publicering och tryck ingår ofta i våra uppdrag. Vi står alltid bakom designen för de kanaler vi jobbar med, och utvecklar dem när det behövs.

Foto

Vi har en egen fotostudio där vi plåtar allt från omslag till produktbilder. För reportagefoto och större porträtt har vi ett nära samarbete med många duktiga fotografer runt om i landet.

Bildbehandling

Vår bildbehandlare och retuschör har magiska fingrar och kan trolla fram det mesta. Det säkrar upp att alla bilder också ser strålande bra ut i både tryck och digitalt. Att alla bilder får ett sammanhållet visuellt uttryck gör att varumärket hänger ihop i alla kanaler.

Tjänster

Vi är experter på varumärkesutveckling, design, kommunikationsstrategi och innehållsproduktion.